Descopera

Demolari si excavatii

GOLD TEAM CONSTRUCT - SERVICII DE DEMOLARI

Gold Team Construct efectueaza servicii de demolari in Bucuresti si Ilfov. Ne deplasam acolo unde este nevoie de noi. Raspundem promt la solicitarile clientilor si oferim lucrari de calitate.

Realizam atat demolari industriale (cladiri, hale, silozuri din beton) cat si demolari civile (case, anexe, fundatii).

Lucrarile de demolare sunt realizate controlat in functie de structura si suprafata cladirii vizate. In plus, oferim si servicii de transport moloz rezultat in urma demolarilor.

GOLD TEAM CONSTRUCT - excavatii si terasamente

Realizam lucrari de excavatii si terasamente cu utilaje profesionale de mare capacitate. Facem sapaturi de mare adancime (fundatii de cladiri), pentru realizarea de lacuri sau iazuri artificiale sau sapaturi pentru lucrari de canalizare.

De semenea, realizam lucrari de amenajare teren:  decopertari, defrisari mecanice, pregatire suprafata pentru drumuri sau cai de acces.

Transportam pamant vegetal sau de umplutura pentru gradini si terenuri agricole. Avem autobasculante de 14 si de 18 mc.

Contact Icon
Demolari, excavatii ,sapaturi, transport moloz, agregate, pamant vegetal si de umplutura-Gold Team Construct Bucuresti, Incarcator frontal Bucuresti, inchiriere basculanta Bucuresti, Transporturi de agregate Bucuresti | Bucuresti ,demolari, excavatii (sapaturi generale, santuri, diguri), transport moloz, agregate, pamant vegetal si de umplutura, Lucrarii de compactare cu buldoexcavator, Transporturi de agregate Bucuresti, Demolari de cladiri Bucuresti, Decopertari de drumuri Bucuresti, Piconam betoane sau asfalt Bucuresti, transport deseuri menajere Bucuresti - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles