Despre noi

Servicii specializate de excavatii generale, santuri sau canale, demolari de cladiri, lucrari de compactare, decopertari de drumuri sau terenuri diverse, piconat betoane sau asfalt, inchirere utilaje de constructii, servicii de transport agregate.

Asiguram transportul agregatelor si a materialelor reziduale. Ne puteti cere o oferta pentru demolari, excavatii sau sapaturi, contactandu-ne la telefon:

Raspundem la telefon si executam lucrari 24 ore din 24, – 7 zile / saptamana. Suntem promti la comanda si la executia lucrarilor.
Raspundem la telefoanele:

– 0765.817.897
– 0736.537.145
– 0726.737.678

sau adresa de e-mail:  nicusor.silaghi@jahoo.com  sau nicsilaghi@gmail.com

Gold Team Construct a colaborat cu firma ca : 3D Power, Pro TC Group, Provent, Electrica, Concret Construct, Silver Construct, Baykur Europa, Romvent Instal, Eta Construct, Kasim Emaca și altele.
Locul de activitate al acestei compani se afla numai in Bucuresti si jud Ilfov.

Contact Icon
Demolari, excavatii ,sapaturi, transport moloz, agregate, pamant vegetal si de umplutura-Gold Team Construct Bucuresti, Incarcator frontal Bucuresti, inchiriere basculanta Bucuresti, Transporturi de agregate Bucuresti | Bucuresti ,demolari, excavatii (sapaturi generale, santuri, diguri), transport moloz, agregate, pamant vegetal si de umplutura, Lucrarii de compactare cu buldoexcavator, Transporturi de agregate Bucuresti, Demolari de cladiri Bucuresti, Decopertari de drumuri Bucuresti, Piconam betoane sau asfalt Bucuresti, transport deseuri menajere Bucuresti - Înapoi Sus